THE BATTLE OF THE SOUTH 2023

I could have been a contender.

Op 15 april 2023 vond de eerste editie van The Boxing Games plaats. Gedurende zes intensieve maanden volgden 24 ondernemers uit de regio intensieve bokstrainingen om zich voor te bereiden op deze bijzondere avond. Het werd een onvergetelijke avond voor zowel de deelnemers als de toeschouwers. Naast de sportieve uitdaging en de intense strijd die tijdens de wedstrijden te voelen was, werden de toeschouwers ook verrast met diverse optredens, waaronder een dansgroep en een zangeres die live optrad.

Bovendien werd er €3620,- ingezameld voor DreamRides, dat is een meerdaagse fietstocht voor een goed doel met een avontuurlijk karakter. Het wordt volledig door de deelnemers en de ondersteuning georganiseerd. Het goede doel dat in deze editie gekoppeld was, was het Maximaal Bewegen-programma van het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Bewegen is belangrijk voor gezonde kinderen en voor kinderen met kanker. Het programma Maximaal Bewegen stimuleert de fysieke en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Het helpt ze om in beweging te komen en te blijven.

Kortom, het was een zeer geslaagde eerste editie van dit evenement die in 2025 een vervolg krijgt dat wederom waanzinnig belooft te worden.