THE BATTLE OF THE SOUTH 2025

Let's Get Ready to Rumble!

The Battle Of The South 2025 is een unieke mix van sportieve uitdaging, netwerken en maatschappelijke betrokkenheid die plaatsvindt in de nieuwe Den Herd op de markt in Bladel. Kempische bedrijven nemen het tegen elkaar op in bokswedstrijden, waarbij zowel ondernemers als werknemers hun bedrijf kunnen vertegenwoordigen.

Samen vechten we voor een goed doel: Energy4Finn. Dit evenement biedt een exclusieve kans om waardevolle verbindingen te leggen en een positieve impact te hebben, zowel binnen als buiten je organisatie.

The Battle of the South 2025 is voor Kempische bedrijven die zich willen profileren, hun netwerk willen uitbreiden en een positieve maatschappelijke bijdrage willen leveren.

Het centrale doel van The Battle of the South 2025 is het ondersteunen van de stichting Energy4Finn.

In the ring, legends are born

Dit event is een samenwerking tussen Stimulon en Training Unit. The Battle of the South is een boksevenement voor Kempische bedrijven, waar zowel ondernemers als werknemers de kans krijgen om hun bedrijf in de ring te vertegenwoordigen. Om er een kwalitatief evenement van te maken, werken we samen met ervaren trainers om de deelnemers een intensieve bokstraining van een half jaar te bieden. 

Deze trainingen, die twee keer week plaatsvinden, zijn ontworpen om de deelnemers zowel fysiek als mentaal voor te bereiden op de uitdagingen die voor hen liggen. Daarnaast kan je binnen dit traject gebruikmaken van de faciliteiten van de sportschool om je conditie en vaardigheden verder te verbeteren. Onze trainers hebben een indrukwekkende staat van dienst en hebben zelfs vechters in de Glory-industrie begeleid, wat garant staat voor de hoogste kwaliteit training en begeleiding.

Float like a butterfly, sting like a bee

The Battle Of The South brengt mensen samen. Het creëert een gevoel van gemeenschap en samenwerking, waarbij iedereen, van de deelnemers tot de toeschouwers, betrokken wordt bij het succes van het evenement. We willen Kempische bedrijven de kans geven zichzelf te profileren en waardevolle verbindingen te leggen. Door samen te trainen en deel te nemen aan dit evenement, versterken deelnemers hun netwerk en creëren ze nieuwe zakelijke kansen. 

Toewijding staat centraal tijdens het hele traject, van de intensieve trainingen tot het moment in de ring. Deelnemers zetten zich volledig in om hun doelen te bereiken, zowel in de competitie als in hun dagelijkse werk. Respect is een kernwaarde die we hoog in het vaandel dragen, zowel in de omgang met elkaar als in de eerlijke en sportieve strijd die gestreden wordt. Met zorgvuldig geselecteerde deelnemers, een verfijnde avondinvulling creëren we een unieke beleving voor deelnemers en toeschouwers.

Het goede doel

Het centrale doel van The Battle of the South 2025 is het ondersteunen van de stichting Energy4Finn. Samen vechten we om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit belangrijke doel, waardoor we met z’n allen een positieve impact kunnen maken in onze gemeenschap. 

Elk deelnemend bedrijf zal tijdens de aanloop naar het evenement zelf een manier vinden om geld in te zamelen voor het goede doel. Bijvoorbeeld, vanuit stimulon zullen we deelnemen aan de Ten Miles voor het goede doel, terwijl Training Unit een klein evenement zal organiseren. Deze persoonlijke initiatieven zorgen voor extra betrokkenheid bij het evenement en creativiteit in het verzamelen van donaties. Samen vechten we voor het goede doel en gaan we voor resultaat.

Aanmelden

i'm the king of the world!

Wil jij deelnemen aan The Battle of the South 2025? Meld je dan aan door middel van een motivatievideo en het invullen van de vragenlijst. Met dit formulier verzamelen we belangrijke informatie over de deelnemers die we nodig hebben tijdens onze selectie. Na jouw aanmelding gaan wij zorgvuldig de inschrijvingen beoordelen. We kijken daarbij naar verschillende criteria. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de deelnemers goed bij elkaar passen en een spannende competitie kunnen garanderen.

De vragenlijst komt na de informatieavond op donderdag 13 juni online. Meld je aan en zet de eerste stap naar een onvergetelijke ervaring.