Energy 4 Finn

Energy4finn

Het centrale doel van The Battle of the South 2025 is het ondersteunen van de stichting Energy4Finn. Samen vechten we om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit belangrijke doel, waardoor we met z’n allen een positieve impact kunnen maken in onze gemeenschap.

Elk deelnemend bedrijf zal tijdens de aanloop naar het evenement zelf een manier vinden om geld in te zamelen voor het goede doel. Bijvoorbeeld, vanuit stimulon zullen we deelnemen aan de Ten Miles voor het goede doel, terwijl Training Unit een klein evenement zal organiseren. Deze persoonlijke initiatieven zorgen voor extra betrokkenheid bij het evenement en creativiteit in het verzamelen van donaties. Samen vechten we voor het goede doel en gaan we voor resultaat.

Elke week worden er kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Een genadeloze ziekte, waar nog geen medicijn voor is. Het onderzoek naar een medicijn is van levensbelang. Bij ernstige vormen van de ziekte overlijdt een deel van deze kinderen al voor hun tiende levensjaar. Niemand kan bij de diagnose met zekerheid zeggen hoe het ziektebeeld zal verlopen.

Stichting Energy4Finn zamelt geld in voor een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten in de hoop daarmee de ziekte te stoppen c.q. te stabiliseren en de kwaliteit van leven te verbeteren voor alle kinderen met deze ziekte en hun gezinnen.

Elk deelnemend bedrijf zal tijdens de aanloop naar het evenement zelf een manier vinden om geld in te zamelen voor het goede doel.